Quantcast
Prima țară din lume care obligă Pfizer să dezvăluie ce conține vaccinul anti-Covid! Ordinul a fost semnat! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Prima țară din lume care obligă Pfizer să dezvăluie ce conține vaccinul anti-Covid! Ordinul a fost semnat!

Asculta informatia

Guvernul uruguayan și compania farmaceutică Pfizer au la dispoziție 48 de ore pentru a prezenta justiției informații detaliate despre vaccinurile anticovid administrate în țară, potrivit unei hotărâri judecătorești emise sâmbătă.

Judecătorul Tribunalului de Contencios Administrativ (TCA) Alejandro Recarey a solicitat aceste informații ca răspuns la o cerere de suspendare a administrării vaccinului la copii, planificată în țară de la vârsta de 5 ani.

Guvernul și Pfizer trebuie să prezinte toate informațiile despre vaccinurile anti-Covid

Potrivit deciziei, Executivul uruguyan și gigantul farmaceutic american trebuie să furnizeze documentație privind compoziția vaccinurilor, inclusiv posibila prezență a „oxidului de grafen” sau a „elementelor nanotehnologice”, conform elobservador.com.uy.

De asemenea, sunt solicitate date care să demonstreze „inenorocitatea” „substanței numite ARN mesager” și care demonstrează prin studii ale agenției americane a Statelor Unite, FDA, „natura experimentală” a vaccinurilor.

Magistratul solicită autorităților „să explice dacă au fost studiate terapii alternative anticovid-19” și „dacă nu, să clarifice de ce nu au fost explorate aceste soluții”, potrivit documentului.

Contractele cu Pfizer, sub lupa judecătorului

Contractele semnate între guvern și Pfizer sunt, de asemenea, supuse controlului pentru a vedea dacă conțin clauze „de despăgubire civilă sau impunitate penală pentru furnizori cu privire la apariția unor posibile efecte adverse”, printre alte detalii.

Decizia instanței cere, de asemenea, explicații cu privire la dacă au fost efectuate studii „care urmăresc să explice creșterea notorie a deceselor cauzate de covid-19 din martie 2021 în raport cu anul precedent”.

Judecătorul a stabilit o audiere pentru miercuri, 6 iulie, cu reprezentanți ai Președinției și Ministerului Sănătății, precum și ai companiei americane.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply