Prințul William spune că va fi „absolut bine” dacă copiii lui sunt homosexuali

Asculta informatia

Prințul William a spus că-și va sprijini total copiii dacă vor ieși homosexuali sau lesbiană.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste declarații în timpul unei vizite la „Albert Kennedy Trust” (AKt), din Londra, care ajută la sprijinirea tineretului LGBTQ+ fără locuință din cauza orientării lor sexuale, când a fost testat cu privire la sexualitatea descendenților lui, informează The Sun.

In vizita sa, prințul William si-a expresat de asemenea impresia despre recenta agresiune fizică si verbală asupra unei perechi de lesbiene într-un autobuz din Londra de catre un grup de tineri in ziua 7 iunie care a comoționat societatea britanica. „M-am simțit consternat de acest atac”, a spus ducele.

gaga_akt1

Potrivit cotidianului The Mail on Sunday, Lady Gaga l-a convins pe William să sprijine AKT-ul.

Acesta a informat: „S-au cunoscut în timpul campaniei și au ținut legătura. Lady Gaga l-a încurajat să se implice în AKT, deoarece a lucrat anterior cu ei.

„Povestirile pe care le-a împărtășit cu el l-au inspirat să dea o mână de ajutor.”

Vizita sa a fost prima făcută de un membru al familiei regale la o organizatie de caritate de tineret LGBTQ.

b1f7cc1bc7fb793cd9d027fd63cca954

În timpul discuției menținută cu grupul de persoane cărora organizația le acordă ajutor, un tânar gay l-a întrebat: „Dacă fiul tău, în viitor iți spune soy gay, soy lesbiană, cum ai reacționa”?

Răspunsul său a fost: „Stii ce? M-am gândit destul de mult la asta în ultmul timp pentru că au fost și alți parinți care de asemenea m-au întrebat. Cred că nu începi să te gândești la asta până când nu ești părinte, și desigur, eu n-aș avea în absolut nicio problemă”.

El a recunoscut că era un subiect despre care fusese întrebat înainte și despre care a discutat anterior cu Kate. „Deci eu și Catherine am vorbit foarte mult despre asta pentru a ne asigura că suntem pregătiți.”

De asemenea a adăugat ca l-ar „preocupa” ținând cont de rolul pe care copiii săi l-ar avea în viitor în cadrul monarhiei, cum s-ar interpreta sau s-ar vedea acest lucru. „Mă preocupă nu pentru că ar fi gays, mă preocupă cum ar reacționa restul și presiunea care ar exista”.

El a recunoscut că este îngrijorat față de prejudecățile cu care se confruntă încă comunitatea LGBTQ+. Potrivit The Telegraph, el a adăugat: „Mă îngrijorează cât de multe bariere, persecuții și ură ar putea exista”. „Dar asta noi toți trebuie să încercăm să corectăm.”

Citeste mai mult pe: karen smith

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *