Quantcast
Proces deschis celor mai mari companii din CERCURILE OCULTEI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Proces deschis celor mai mari companii din CERCURILE OCULTEI

Asculta informatia

Vânarea Ocultei Mondiale a început și tăvălugul Justiției adevărate nu mai poate fi oprit!!

(Din păcate toate cele patru surse indicate prin link la sfârșit au fost șterse de pe internet) Companiile Google și Facebook, miliardarii Mark Zuckerberg și Elon Musk au fost acuzați de Justiția americană de participare la genocid, experimente pe oameni, manipulare globală și alte infracțiuni foarte grave!

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Investigații conexe:

* China si lagarele de concentrare și de exterminare * Traficul ilegal de organe umane * MILIARDE DE VICTIME la scara globală * Supercomputere care generează tehnologii ultrasecrete aparținând de Google și Facebook menite să înlocuiască oamenii * Crime în masă Google, Facebook, Neuralink acționate în judecată pentru transfer de tehnologie AI în scopul creării unor arme, complicitate la genocid în China și punerea în pericol a umanității prin utilizarea necorespunzătoare a AI (Artificial Intelligence)

Acesta este cel mai important proces din secolul XXI și are un impact uriaș asupra întregii lumi. Directorii CEO și fondatorii Mark Zuckerberg, Elon Musk, Sergey Brin, Larry Page și Sandar Pichai sunt, de asemenea, numiți ca pârâți, alături de companiile lor.

REZUMAT DE CAZ

Punerea în pericol a umanității cu utilizarea necorespunzătoare a inteligenței artificiale, a complicității și a ajuta în genocidul fizic din China prin transferul tehnologiei AI, implicarea în genocidul cultural al umanității și controlul și programarea rasei umane de către inginerie socială prin codificare AI și manipulare biometrică algoritmică AI Aceasta este faza 1 a primului proces. Suntem deschiși pentru sprijin la nivel global.

Avem o rețea de mii în întreaga lume și zeci de mii în China, care sunt martori și au fost răniți în China de către inculpații tehnologia și transferul de date. Următoarele sunt fapte de rezumat federal conforme extras din documentul oficial depus la San Diego , California.

Pentru a afla detalii despre cerințele de comportament financiare, personale și corective, puteți accesa cazul în baza de date a instanței federale.

1. Punerea în pericol și amenințarea tuturor cetățenilor lumii și a umanității prin folosirea greșită și armarea Inteligenței artificiale, calculului cuantic, robotică, 5G, mașini, telefoane inteligente, case inteligente, orașe inteligente, IoT’s, holograme, realitate mixtă, nano-tehnologie, clonare , Editarea genelor, cibernetica, bioinginerie și crearea unui creier AI digital conectat la motorul de căutare Google cu utilizarea și extragerea datelor bio-metrice umaniste, coduri bio-metrice digitale, inclusiv faciale, voci, sănătate, organ, rețea neuronală și tehnologie de recunoaștere a corpului. Astfel, controlând gândurile, acțiunile, biologia, bio-metrica, căile neuronale ale creierului, rețelele neuronale ale corpurilor umane care reprogramează toate ființele umane prin inginerie socială și programare socială bio-digitală, fără consimțământul lor, cunoașterea, înțelegerea sau liberul arbitru.FTC Act ( 15 USC §§ 41 – 58 și implicarea în Cercetarea i dezvoltarea iresponsabilă și nesigură a Inteligenței Artificiale Generale sau a Inteligenței Super artificiale care ar putea să înrobească sau să omoare umanitatea sau să dea puterea inculpaților de a încerca umanitatea în numeroase moduri pe 5G și alte rețele de dezvoltare.

2. Neglijența și complicitatea în persecuție și genocid de milioane în China, conform articolelor 1, 2, 3 și 4 din Convenția privind genocidul și 18 USCA § 1091§ 1091. Genocid, fără a se limita la activitățile democrației, practicienii Falun Dafa, creștini, Uiguri, tibetani, jurnaliști, judecători, avocați și academicieni din China.

Citeste si: AFRICA: Vaccinul promovat de Bill Gates a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

3. Transferul și furnizarea către China, Guvernul Chinei și companiile sale, cunoștințe, date, capacități și tehnologie pentru a arma inteligența artificială, calculul cuantic, mașini, robotică, 5G, bio-metrică, cibernetică, bio-inginerie, IoT’s, computer vision, și Tehnologia de urmărire umană și tehnologia care poate oferi accesul Chinei la Artificial General Intelligence sau Artificial Super Intelligence, care pune în pericol lumea și întreaga umanitate, inclusiv armele AI pentru asasinat. Încălcând Încălcarea dezarmării și controlului armelor Act [ 22 USC 2551 și asistență externă Act din 1961 , astfel cum a fost modificată [ 22 USC 2151, 22 Codul SUA § 2752. Coordonarea cu politica externă, 22 Codul SUA § 2753. Eligibilitate pentru servicii de apărare sau articole de apărare, 22 Cod SUA § 2754. Scopuri pentru care sunt autorizate vânzări sau închirieri militare de către Statele Unite; raport către Congres, Arms Control and Disarmament Act din 1961 , 22 USC § 2551 , Atomic Energy Act of 1954 , 42 USC §§ 2011-2021, 2022-2286i, 2296a-2297h-13, 4. Furnizarea către China și companiilor chineze, AI, date despre sănătate și tehnologie bio-metrică utilizate pentru supraveghere, urmărire, vânătoare, carantină, capturare, arest, tortură, lagăre de concentrare, recoltare

Marvin Atudorei

Despre Info Crestin News

Leave a Reply