Quantcast
Procurorul general al SUA se opune ideii lui Bill Gates de introducere a certificatelor de vaccinare şi imunitate – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Procurorul general al SUA se opune ideii lui Bill Gates de introducere a certificatelor de vaccinare şi imunitate

Procurorul general William Barr a manifestat public opoziţia faţă de o propunere prezentată de Bill Gates ca americanilor să li se atribuie certificate dacă se vaccinează împotriva virusului Wuhan relateaza, epochtimes-romania.com

„Sunt foarte îngrijorat de panta alunecoasă în ceea ce priveşte continuarea încălcării libertăţii personale. Cred că în timpul situaţiilor de urgenţă, paşii adecvaţi şi rezonabili sunt suficienţi”, a declarat Barr miercuri seară, când a fost întrebat despre propunere în timpul unei apariţii la emisiunea “Ingraham Angle”, de la Fox News.

Citeste si: Vaccinul CORONAVIRUS va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

Când a fost presat să dea mai multe detalii Barr a adăugat: „Aş fi un pic preocupat de asta, de urmărirea oamenilor şi aşa mai departe, în general, mai ales de evoluţia unei asemenea măsuri pe o perioadă lungă de timp.”

Gates finanţează multiple acţiuni pentru producerea unui vaccin împotriva virusului Wuhan. În timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe forumul online Reddit, fondatorul Microsoft a prezentat ideea unui certificat atunci când a fost întrebat ce schimbări va avea societatea în contextul pandemiei.

„Întrebarea legată la ce fel de industrii ar trebui să continue este dificilă. Cu siguranţă, aprovizionarea cu alimente şi sistemul de sănătate. Mai avem nevoie de apă, electricitate şi internet. Lanţurile de aprovizionare pentru lucrurile critice trebuie menţinute. Ţările încă mai cântăresc ce trebuie să continue”, a spus el.

„În cele din urmă, vom avea certificate digitale care să arate cine a fost recuperat sau testat recent sau, când vom avea un vaccin, cine l-a făcut”, a adăugat acesta.

Câţiva comentatori au reacţionat puternic la propunere, spunând că validează zvonurile privitoare la conspiraţii despre liderii mondiali care doresc vaccinarea obligatorie.

Întrebat despre reacţia la propunere, Bill şi Melinda Gates Foundation au declarat pentru Reuters: „Referirea la „certificate digitale” se referă la eforturile de creare a unei platforme digitale open source, cu scopul de a extinde accesul la teste sigure la domiciliu”.

Barr a spus că există situaţii în care libertăţile pot fi restricţionate, cum ar fi în timpul războiului şi pandemiei, dar a adăugat că Departamentul de Justiţie va analiza dacă „măsurile draconice adoptate sunt pe deplin justificate şi nu există modalităţi alternative de protejare a oamenilor”.

Citeste si: Bill Gates construieşte şapte fabrici care producă şapte vaccinuri împotriva COVID-19

„Cred că trebuie să le permitem oamenilor să se adapteze mai mult decât noi şi nu doar să le spunem oamenilor să meargă acasă şi să se ascundă sub pat, ci să le permitem să folosească alte modalităţi, distanţarea socială şi alte mijloace, pentru a se proteja”, a spus el.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply