Propaganda Gay cere ca 20% din personajele TV să fie LGBT – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
DiverseInformatii utile

Propaganda Gay cere ca 20% din personajele TV să fie LGBT

Asculta informatia

Grupul de presiune în favoarea minorităților sexuale GLAAD a dat publicității raportul anual privind situația „reprezentării” LGBT la televiziune.

Deși acesta arată o creștere spectaculoasă a personajelor homosexuale, transsexuale etc în programele difuzate în „prime time”, GLAAD a cerut ca Hollywoodul să-și dubleze eforturile astfel încât, până în 2025, o cincime din personajele care apar cu regularitate în intervalul orar de maximă audiență să aparțină comunității LGBT.

„Din cele 879 de personaje permanente programate să apară în emisiunile din „prime time” pentru anul următor, 90 (10,2%) sunt LGBT”, arată raportul, atingându-se astfel nivelul cerut de grupul pro-minoritar anul trecut și care reprezintă „cel mai mare procent de personaje permanente LGBT pe care GLAAD le-a contabilizat în programele difuzate în prime time”.

Aceasta înseamnă că „reprezentarea” în intervalul orar de maximă audiență este mai mult decât dublu față de estimările făcute de Gallup în 2017, și anume că 4,5% din populația Statelor Unite se prezintă ca aparținând minorității LGBT.

(GLAAD citează o cercetare sociologică pe care ar fi realizat-o în colaborare cu institutul Harris și care afirmă că 20% dintre americanii cu vârste între 18 și 34 de ani sunt LGBT.)

Grupul de propagandă dorește ca această supra-reprezentare să se dubleze din nou, „făcând apel la industrie (a filmului și de divertisment) să facă în așa fel încât 20% din personajele care apar cu regularitate în emisiunile din „prime time” să fie LGBT până în 2025”.

Citeste mai departe pe: evz.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close