Quantcast
Propaganda LGBT a atins cote maxime la Cluj. Blasfemie în numele toleranței! Sesizați CNCD, avocatul poporului! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Propaganda LGBT a atins cote maxime la Cluj. Blasfemie în numele toleranței! Sesizați CNCD, avocatul poporului!

Luni 10 iuni, orele 20.00 a avut loc piesa de teatru “Eu sunt. Și?”, în cadrul săptămânii dedicate propagandei LGBT, sub numele de ClujPride, la Cluj-Napoca.

În cadrul acestei manifestări, actorii au apărut îmbrăcați parțial în haine monahale, ținând pe genunchi un tablou în care era reprezentat Iisus (nu poate fi numită icoană, deoarece este o reprezentare catolică, deci necanonică) și pe care au tăiat ceapă. Iată și descrierea evenimentului:

„Eu sunt! Și?” abordează problema identității sexuale prin prisma ambelor tabere (pro/contra) într-o cheie ironică și aproape autoironică. Spectacolul este un colaj de idei, rezultatul unei introspecții individuale și colective.

Având ca punct de pornire situația lagărelor de concentrare pentru gay din Cecenia, spectacolul expune perspectiva locală/națională asupra acestui subiect polemic. Conținând elemente de performance, tinde spre o exprimare exacerbată a ideilor noastre cu privire la condiția comunității LGBT. Spectacolul este un test de onestitate și curaj atât pentru echipă, cât și pentru public.

Cât curaj sau câtă nebunie pot să mai aibă acești discipoli ai diavolului? Într-adevăr, „să te ferească Dumnezeu de tupeul bulangiului”, că au întrecut orice limită. Este o blasfemie în toată regula la adresa monahismului, la adresa mirilor și mireselor lui Hristos! Aici deja vedem o conlucrare între LGBT și satanism, care se pare că sunt foarte legate.

Iată ce zice Legea cultelor 489/2006, art. 13, alineatul 2: „În România sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase.”

Am sesizat prin e-mail CNCD, la următoarea adresa: support@cncd.org.ro.
Scrieți-le și voi. E de datoria lor să stopeze discriminarea și bătaia de joc la adresa creștinilor.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply