Propaganda SODOMITA, obligatorie în școlile din Irlanda

Asculta informatia

Lecțiile de educație sexuală vor fi obligatorii pentru elevii din școlile din Irlanda, potrivit unui proiect care vizează modificarea actualei programe școlare.

Potrivit curriculumului, aflat acum în dezbatere publică, vor exista lecții despre sănătate și bunăstare, relații și sexualitate și despre vârsta adultă.

De asemenea, lecțiile vor fi predate astfel încât identitățile, relațiile și familiile LGBTQ+ „să fie pe deplin integrate”, a precizat Consiliul Național pentru Curriculum și Evaluare (NCCA).

Printre subiectele abordate se vor număra „consimțământul, intimitatea și plăcerea reciprocă” și modul de identificare a relațiilor abuzive sau violente. Elevii vor fi învățați, de asemenea, despre sexul protejat, „răspunsurile” la o sarcină neplanificată și accesarea serviciilor de sănătate sexuală.

Elevii vor învăța despre „modul în care atitudinile dăunătoare legate de gen sunt perpetuate în mass-media, online și în societate” și cum să le combată.

Lecțiile de educație sexuală vor fi obligatorii pentru elevii cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani în școlile din Irlanda. O consultare privind noul curriculum are loc până în octombrie.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 73