Quantcast
Prostituatele din Amsterdam se tem că Red District se va închide permanent – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Prostituatele din Amsterdam se tem că Red District se va închide permanent

În timp ce în România majoritatea oamenilor sunt frustrați pentru că autoritățile nu deschid bisericile, în Olanda prostituatele se tem că Red District se va închide permanent.

Spiegel a publicat un raport pe această temă, intitulat Amsterdam Prostitutes Fear Corona Lockdown Could become Permanent / Prostituatele se tem că restricțiile impuse de pandemie vor fi permanente.

[Link: https://www.spiegel.de/…/red-light-blues-amsterdam-prostitu…]

Subiectul articolului dovedește că trăim în două Europe diferite. Ori, dacă vreți, cum spune Bruxellesul, într-o Europă cu două viteze.

Una a carnalității care chiar și în vreme de pandemie gândește doar în termeni hedoniști și una tradițională, în care oamenii caută să-și satisfacă sufletul, nu firea. Una care aleargă spre anarhie și putrezire morală cu o viteză mare, și una care caută să încetinească și să oprească degradarea morală.

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Numărul infectărilor în Olanda e de 476.000 și al deceselor de 6.000. 13% dintre cei infectați mor. Cu toate acestea, mass-media își continuă campania de simpatie față de cei care nu au nimic constructiv de dat societății, în acest caz prostituția.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply