Quantcast
PUSCARIA COVID – Senatul e obligat sa respinga Legea carantinarii. Iata ce nemernicii contine: autoritatile ne vor putea izola cu forta la cea mai mica suspiciune de coronavirus. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

PUSCARIA COVID – Senatul e obligat sa respinga Legea carantinarii. Iata ce nemernicii contine: autoritatile ne vor putea izola cu forta la cea mai mica suspiciune de coronavirus.

Informatiile stiintifice nu mai trebuie sa fie universal acceptate, ci doar acceptate de Ministerul Sanatatii. Se pregateste genocidul: statul va plafona cheltuielile cu medicamentele carantinatilor. Arafat ramane ayatollahul Romaniei. Comunicarea cu avocatii va putea fi limitata (Document)

Chiar daca o serie de prevederi despotice votate de Camera Deputatilor au fost eliminate sau ameliorate de catre comisiile Senatului, proiectul de lege privind carantinarea romanilor in caz de epidemie sau pandemie ramane unul scandalos, care intra cu bocancii in drepturile si libertatile fundamentale ale omului.

Citeste si: Șefa OMS în România ne arată ce se ascunde în spatele COVID-19: „Guvernarea Mondială”

Va prezentam cele mai aberante amendamente aduse in ultimele zile de catre comisiile Senatului la proiectul de act normativ. Lumea Justitiei face apel la senatori sa respinga actuala forma a initiativei legislative. Votul final (din Senat) ar trebui sa aiba loc joi, 16 iulie 2020.

Primul amendament care sare in ochi este cel de la art. 2, lit. d, care elimina necesitatea ca autoritatile sa obtina consimtamantul persoanei inainte s-o carantineze. Astfel, chiar in noua forma daca s-a pastrat mentiunea legata de consimtamant, continuarea este halucinanta: in lipsa acestuia, DSP-urile (directiile de sanatate publica) judetene vor putea lua cu forta suspectii de COVID-19, ca sa-i bage in lagarele dictaturii sanitare.

Dictatura de la art. 2

Iata forma initiala a art. 2 lit. d:

Izolarea – masura care consta in separarea fizica a persoanelor afectate de o boala infectocontagioasa sau a persoanelor purtatoare ale unui agent patogen, la domiciliu sau intr-o unitate sanitara, in vederea monitorizarii starii de sanatate si/sau aplicarii unui tratament, pe baza consimtamantului persoanelor si numai daca acest tratament se impune, in scopul vindecarii si reducerii gradului de contagiozitate”.

Redam forma adoptata de comisiile Senatului:

Izolarea – masura care consta in separarea fizica a persoanelor afectate de o boala infectocontagioasa sau a persoanelor purtatoare ale agentului inalt patogen chiar daca acestea nu prezinta semne si simptome sugestive, la domiciliu, la locatia declarata de persoana izolata, intr-o unitate sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare, in vederea monitorizarii starii de sanatate si aplicarii unui tratament, dupa caz, masura instituita in scopul vindecarii si reducerii gradului de contagiozitate pe baza consimtamantului persoanelor sau, in lipsa acestuia, prin decizia individuala motivata a directiei de sanatate publica, care va contine mentiuni cu privire la data si emitentul actului, numele si datele de identificare ale persoanei izolate, durata masurii si calea de atac prevazuta de lege.

Mergand mai departe, vedem ca nu mai este necesar ca metodele stiintifice ale carantinarii sa fie „universal acceptate”, ci este suficient ca ele sa fie „acceptate de catre Ministerul Sanatatii”. Este vorba despre litera g a aceluiasi articol 2.

Prezentam forma votata de Camera Deputatilor:

Informatii stiintifice oficiale– date ce ofera elemente de proba bazate pe metode stiintifice stabilite si universal acceptate transmise de catre institutii internationale sau nationale, cu atributii in domeniul sanatatii”.

Cititi forma trecuta prin comisiile Senatului:

Informatii stiintifice oficiale – date ce ofera elemente de proba bazate pe metode stiintifice stabilite si transmise de catre institutii internationale sau nationale, cu atributii in domeniul sanatatii, si acceptate de catre Ministerul Sanatatii.

Guvernul da hrana si medicamente cu ratia

Teroarea nu se opreste aici. La articolul 14 (art. 11 in fosta numerotare), vedem ca Parlamentul este pe punctul de a-i da Guvernului dreptul sa faca pur si simplu genocid: Executivul va fi obligat sa stabileasca prin HG limite maximale in ceea ce priveste cheltuielile cu hrana si medicamentele pentru persoanele carantinate.

Vezi mai departe pe: https://m.luju.ro/bine-ati-venit-in-puscaria-covid-senatul-e-obligat-sa-respinga-legea-carantinarii-iata-ce-nemernicii-contine-autoritatile-ne-vor-putea-izola-cu-forta-la-cea-mai-mica-suspiciune-de-coronavirus-informatiile-stiintifice-nu-mai-trebuie-sa-fie-universal-accept?fbclid=IwAR0A5DUinxyoJUFMPUbfXydMTRROiiVjwqbxfJNqc2yJSo77784aKVJB50Y

Despre Info Crestin News

Leave a Reply