Quantcast
Putere intr-un singur vis cu Isus: printesa din familia regala cambodgiana s-a botezat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Putere intr-un singur vis cu Isus: printesa din familia regala cambodgiana s-a botezat

Un membru marcant al familiei regale din Cambodgia care a studiat in Statele Unite si a absolvit jurnalismul la Universitatea de Stat din California, a declarat ca l-a descoperit pe Isus Hristos.
Printesa Soma Norodom a spus ca s-a convertit la crestinism in urma unui vis pe care l-a avut in mai 2014. Unii oameni trec printr-o experienta dureroasa inainte de a se intoarce la Dumnezeu, altii vin la Isus prin citirea Scripturii sau prin impartasirea Evangheliei de catre cineva. Pentru printesa Soma, a fost nevoie doar de un singur vis pentru a lua marea decizie, scrie Timothee Paton.
Inca o data, Dumnezeu Si-a folosit puterea printr-un vis pentru a schimba cursul vietii cuiva, de aceasta data unui membru al familiei regale cambodgiene. La 10 august 2014, Soma Norodom a fost botezata la Parkway Baptist Church din Georgia, Statele Unite ale Americii, informeaza sursa.
Recent, pastorul Timothee Paton, care sustine doua proiecte pentru ajutorarea copiilor si saracilor din Phnom Penh (capitala Cambodgiei) a primit un e-mail de la printesa Soma, pe care l-a publicat pe blogul propriu:
Buna ziua Pastore Paton,
Am vrut sa-ti spun ca pe 10 august 2014 am fost botezata in Georgia, Statele Unite ale Americii, si ca de atunci sunt o crestina practicanta. In mai 2014 am avut un vis si Dumnezeu a venit in visul meu. De atunci am stiut care va fi credinta mea.
Ma voi intoarce in Cambodgia la sfarsitul lunii februarie si as dori sa incep frecventarea bisericii.
Sper ca ai avut un an nou bun!
Soma.
Rugati-va ca printesa Soma sa duca Evanghelia nu numai printre membrii familiei regale Cambodgiene, ci si in intreaga natiune!
Sursa: afirmativ.com

Despre

Leave a Reply