Quantcast
PUTEREA SATANEI: Restaurant unde se mănâncă preparate din CARNE de OM – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

PUTEREA SATANEI: Restaurant unde se mănâncă preparate din CARNE de OM

Pare a fi un fragment dintr-o poveste fantasy, dar nu e nicium așa! S-a deschis primul restaurant din lume unde se consumă carne de om. Acesta este situat în Tokyo, Japonia, iar, odată cu deschiderea porților, oamenii au pășit entuziasmați să guste aceste preparate bizare.

Nu e nici o glumă și nici o poveste fantasy. În Tokyo, Japonia, s-a deschis primul restaurant unde se consumă carne de om. Acesta se numește “The Resoto ototo no shoku ryohin”, fiind tradus sub forma “Fratele bun de mâncat”. Meniul este foarte variat, chiar dacă pare înspăimântător să ajungi să îți mănânci chiar și vecinii. Prețurile variază, de la 100 până la 1000 de euro, iar cel mai scump platou costă în jur de 1193 dolari.

Conform steemit.com, un turist din Argentina este primul care a mâncat carne de om în acest restaurant.

În anul 2014, în Japonia a fost făcut legal consumul de carne de om. Cea mai frecventă întrebare este De unde procură aceștia carnea de om? Răspunsul este simplu. Înainte de a muri, oamenii decid să își vândă trupurile către restaurant, pentru un preț de 30.000 – 35.799 de dolari. Doar persoanele tinere își pot vinde trupul, deoarece doar carnea tânără este cea care poate fi consumată eligibil.

 

Citeste si: Și-a luat soție în vârsta de șapte ani. Sharia îi permite

Despre Info Crestin News

Un comentariu

  1. Voi funcționați pe principiul crede și nu cerceta? :))))) Îi fake news, chiar top îi site ul asta :)))

Leave a Reply