Putin: ‘Rusia nu va legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex atâta timp cât voi fi preşedinte’ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Putin: ‘Rusia nu va legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex atâta timp cât voi fi preşedinte’

Asculta informatia

Rusia nu va legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex atâta timp cât Vladimir Putin va fi preşedinte, a declarat joi liderul de la Kremlin, relatează DPA.

„Atâta timp cât voi fi preşedinte, nu se va întâmpla”, a declarat Putin la o reuniune în care s-au discutat posibile amendamente la Constituţie, potrivit relatărilor mass-media de stat.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: EUROPENII ŞI-AU PIERDUT VALORILE CREŞTINE

Promovarea publică a homosexualităţii este o infracţiune în Rusia, potrivit legislaţiei federale promulgate de Putin în 2013.

Vladimir Putin, în vârstă de 67 de ani, a fost la putere ca preşedinte sau prim-ministru timp de două decenii, iar actualul său mandat de preşedinte se încheie în 2024. El este preşedintele rus care a rămas cel mai mult la putere după Iosif Vissarionovici Stalin.

Unele amendamente ale Constituţiei Federaţiei Ruse care sunt luate în considerare ar putea să-i permită lui Putin să-şi păstreze puterea şi după sfârşitul mandatului, în calitate de prim-ministru cu puteri extinse, senator pe viaţă sau şef al Consiliului de Stat, un organism consultativ.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close