Putin va propune la ONU interzicerea insultelor la adresa sentimentelor religioase – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Putin va propune la ONU interzicerea insultelor la adresa sentimentelor religioase

Asculta informatia

În cadrul unei întâlniri, pe care a avut-o cu reprezentanți ai diferitelor religii, Vladimir Putin a fost de acord să promoveze la ONU ideea unei interdicții globale în ceea ce privește insultarea sentimentelor religioase ale credincioșilor potrivit ortodoxinfo.ro

Putin a primit această sugestie din partea unuia dintre participanți, respectiv șeful Centrului de coordonare al musulmanilor nord-caucazieni, Ismail Berdiyev. Acesta i-a sugerat președintelui rus să prezinte Consiliului de Securitate al ONU o lege care să interzică încălcarea sentimentelor religioase ale credincioșilor.

„Consider ca este o sugestie foarte bună. Nu înțeleg cine poate să nu fie de acord cu interdicția de a insulta sentimentele religioase ale credincioșilor, sub orice formă. Trebuie să mă gândesc la asta, cu siguranță îi voi atribui Ministerului de Externe această misiune.

Trebuie să ne gândim la asta, la cum se poate face. După cum bine știți inițiativele noastre nu sunt întotdeauna pe placul instituțiilor internaționale. Unele dintre ele însă, provoacă o reacție destul de pozitivă.”

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close