Quantcast
Răpiți în Libia, șase creștini se află într-un „iad viu” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Răpiți în Libia, șase creștini se află într-un „iad viu”

Șase creștini egipteni au fost răpiți în Libia. Deținuti într-o locație necunoscută, ei descriu un „iad viu”.

Șase creștini egipteni se aflau în Libia pentru a lucra acolo dar în drum spre aeroport au fost opriți la un punct de control ilegal. De acolo au fost trimiși într-o locație necunoscută.

Hani Sadrak este fratele și vărul a trei dintre victime. A putut să-si contacteze vărul pe nume, Abdu Juda Sadrak, prin telefon. Acesta din urmă i-a spus că sunt ținuți într-o încăpere foarte mică cu mulți alți prizonieri de naționalități diferite.

I-a explicat că erau bătuți în fiecare zi și primeau puțină mâncare. El a spus că se află într-un „iad viu” și a spus că mulți oameni au fost ținuți acolo de luni de zile.

Familiilor li s-a cerut o răscumpărare. Răpitorii cer 15.000 de dinari libieni per captiv sau aproape 3.000 de euro. Potrivit Coptic Solidarity, familiile victimelor sunt gata să-și vândă casele pentru a plăti răscumpărările. Ei solicită guvernului egiptean să acționeze rapid.

Această tragedie vine cu câteva zile înainte de aniversarea decapitarii a 21 de creștini în Libia de către luptătorii Statului Islamic, pe 15 februarie 2015.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply