Raport devastator pentru Merkel: Germania a risipit zeci de miliarde de euro pe ‘cârca’ migranţilor!

Asculta informatia

Germania a cheltuit suma record de 23 de miliarde euro (25,65 miliarde dolari) în 2018 pentru a facilita integrarea a peste un milion de refugiaţi în ţările de origine şi a combate cauzele migraţiei peste hotare, relevă un raport guvernamental de la Berlin, citat luni de Reuters, potrivit agerpres.

Această categorie de cheltuieli a crescut astfel cu 11% faţă de anul 2017, când s-a ridicat la 20,8 miliarde euro, potrivit documentului de lucru elaborat de Ministerul de Finanţe german.

Această creştere a fost mai ales urmarea sporirii cheltuielilor publice privind măsurile destinate ţinerii migranţilor în fara Uniunii Europene şi ameliorării condiţiilor de trai în ţările de origine.

Executivul federal german a cheltuit 7,9 miliarde de euro în 2018 pentru măsurile de combatere a cauzelor migraţiei.

În cursul anului trecut, landurile germane, care sunt principalele responsabile pentru integrarea migranţilor sosiţi din ţări ca Siria, Irak şi Afganistan, au primit 7,5 miliarde euro de la guvernul federal, ceea ce înseamnă cu 14% mai mult decât în 2017.

Raportul anual privind impactul integrării refugiaţilor şi a migranţilor va fi analizat miercuri în şedinţa săptămânală a guvernului condus de cancelarul Angela Merkel.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *