Quantcast
RĂZBOI între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

RĂZBOI între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL

demisie-sau-suspendare

Inițial în spațiul public a apărut știrea că pastorul Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Creștin Penticostal din România, demisia venind în urma unor circumstanţe care-l afectează atât pe el, cât şi familia şi comunitatea pe care o slujeşte, acesta declarând Am demisionat pentru că aşa cred eu că e mai bine pentru mine, familie şi Biserică”, potrivit paginiiPași.ro.

La scurt timp, apare o reacție din partea Cultului Penticostal prin intermediul pastorului Romi Mocan, care afirmă că: „Demisia este unilaterală şi invalidă”, potrivit blogului Creștin Total.ro. Pentru ca ulterior, conducerea Cultului Creștin Penticostal din România să emită un comunicat, potrivit căruia în ședința din 19 martie 2014, Comitetul Executiv al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, conform prevederilor art. 39, alin.1, lit.”b” si “d” din Statutul C.C.P. – B.D.A.R. (ediția 2008) si art. 33, lit. “d” din Statutul slujitorului bisericii, a hotărât suspendarea temporară a calității de slujitor în dreptul pastorului PUSTAN IOAN, pentru comportament incompatibil cu statutul de slujitor.

Pentru ca în final, astăzi, 21 martie 2014, pastorul Vladimir Pustan să stea un timp într-un cimitir, preferând să petreacă timpul printre cei morți, decât printre cei vii, acesta mărturisind pe site-ul Fundației pe care o conduce: „Am stat azi aproape toată ziua prin cimitir pentru că sunt zile (din ce în ce mai dese) în care te simți mai confortabil între morți decât între vii. Sau mai sigur. Am 47 de ani și am ajuns să fiu doar o știre, dar ce mă mângâie e că știu că prostul e cel care n-a încercat în viața lui niciun eveniment.”

Din cursul acestor evenimente din ultimele zile, se poate trage o singură concluzie: RĂZBOI TOTAL între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL. Toți care citesc aceste informații se întreabă ce motive au declanșat un astfel de război. Așteptăm să apară în spațiul public și alte informații… că doar suntem în anul 2014, când conflictele apar și se dezbat online!

penticostalismulazi.wordpress.com

Despre

Un comentariu

  1. Abel Isakovich

    VLADIMIR PUȘTAN

    Un om care a înțeles cu adevărat că Biserica lui Hristos este una – iar cultele neoprotestante – conduse în majoritate de Masoni, se abat semnificativ de la cuvântul Domnului.

    VLADIMIR, nu fi supărat : Domnul ține cu tine, te vrea lângă El. Ai încredere deplină în El!

Leave a Reply