Quantcast
Război prin rugăciune în Filipine – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Război prin rugăciune în Filipine

Asculta informatia

Liderii religioşi creştini din Filipine s-au alăturat eforturilor de apărare a integrităţii şi suveranităţii teritoriale a ţării lor, despre care spun că este ameninţată de China, scrie Maurice Malanes pentru ENInews.

Foto: feww.wordpress.com“Filipine este o naţiune de Davizi. Dar trebuie să ne încordăm muşchii rugăciunii şi ai închinării împotriva uriaşului Goliat. China are putere militară, dar noi avem puterea rugăciunii,” a declarat pastorul June Alonzo.

Biserica pe care o conduce Alonzo se află printre organizatorii unui eveniment care a reunit, pentru rugăciune în folosul ţării, aproape 5.000 d lideri şi membri ai unor biserici mici aparţinând cultelor evanghelic şi penticostal din nordul Filipinelor.

La câteva zile distanţă un alt grup naţional de biserici mici a fost reunit sub egida organizaţiilor Intercessors for the Philippines and Nameless, Faceless Servants şi Consiliul Bisericilor Evanghelice din Filipine pentru a “lupta prin intermediul închinării de mijlocire”.

“Războiul nu este al nostru şi al lui Dumnezeu,” a declarat episcopul Daniele Balais pentru un ziar filipinez. El a adăugat “nu putem câştia prin puterea noastră, ci prin Duhul Sfânt pe care îl pute invoca să mijlocească pentru noi, prin rugăciuni şi închinare.”

semneletimpului.

Despre

Leave a Reply