Quantcast
Războinicul Cristian Ionescu a vrut să intervină în forță recent în Biserica Penticostală 1 Dej, pentru a-l îndepărta pe Emi Fedur, dar Comitetul Bisericii nu i-a permis! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Războinicul Cristian Ionescu a vrut să intervină în forță recent în Biserica Penticostală 1 Dej, pentru a-l îndepărta pe Emi Fedur, dar Comitetul Bisericii nu i-a permis!

Războinicul cosmic penticostal, pastorul președinte Cristian Ionescu, din Chicago, a vrut să intervină în forță, recent, în Biserica Penticostală 1 Dej, pentru a-l îndepărta pe pastorul Bisericii, Emi Fedur, dar Comitetul Bisericii 1 Dej nu i-a permis!

Aceasta a fost o nouă tentativă de imixtiune in treburile Cultului Penticostal din România, după ce, anterior, președinții Uniunii Penticostale din America, episcopii superiori Cornel Avram și Cristian Ionescu au mai încercat să dirijeze și să patroneze Cultul Penticostal din Romania!
P.S. Duminică, 31 martie, se anunță o Adunare generală extraordinară electivă furtunoasă, la Biserica Penticostală 1 Dej, o luptă pe viață și moarte între tabăra fiilor și rudelor pastorului defunct Romu Mocan, și tabăra pastorului Emi Fedur!

Dar nici la Biserica Betleem, din Beclean, situația nu este mai calmă, urmând ca, în aceeași zi de duminică, 31 martie, să aibă loc Adunarea generală extraordinară electivă, după decapitarea prezbiterului homosexual, Florin Pop, și a socrului său, pastorul Costel Gavrilaș!

Va reuși oare Gabi Zăgrean vinovat de promovarea și ordinarea homosexualului Florin Pop, să câștige și să primească voturile a 2/3 din membri Bisericii, după ce prorectorul I.T.P., Ianos Szasz, a declinat invitația și propunerea conducerii Cultului ?

Ar putea fi o imagine cu text

Despre Info Crestin News

Leave a Reply