Realitatea întunecată a Halloween-ului: Păgânismul și vrăjitoria

Asculta informatia

Milioane de oameni au sărbătorit Halloween-ul luni, 31 octombrie, inclusiv mulți creștini, din nefericire. De fapt, Halloween-ul este a doua cea mai mare sărbătoare comercială din America, generând de obicei aproximativ 10 miliarde de dolari din vânzări, potrivit Federației Naționale de Retail din America.

Unii părinți și-au îmbrăcat copiii în costume, de la prințese la spiriduși și au ieșit pe stradă pentru a primi dulciuri. Cu toate acestea, cei mai mulți nu realizează că există o realitate mai întunecată în această sărbătoare, care este plină de păgânism și vrăjitorie.

Halloween-ul își are originea în vechiul festival celtic Samhain, care înseamnă „sfârșitul verii”. Potrivit credințelor păgâne, sufletele morților se întorc în această zi la casele unde au locuit în timpul vieții și pe vremuri mulți oameni credeau că fantomele, vrăjitoarele, spiridușii, pisicile negre, zânele și demonii cutreieră pământul. Așadar, pentru a-și proteja familiile în următoarele luni întunecate de iarnă, celții invocau ajutorul „zeilor” lor cu sacrificii de animale.

Charlene Aaron de la CBN News a luat un interviu fostului satanist John Ramirez, care a avertizat creștinii să nu aibă nimic de-a face cu practicarea obiceiurilor păgâne. „Halloween este cea mai diabolică sărbătoare”, a spus el.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply