Quantcast
Reclama care i-a enervat la culme pe atei. Ce mesaj continea: – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Reclama care i-a enervat la culme pe atei. Ce mesaj continea:

Campania unei biserici care ii descria pe atei ca fiind “capete seci” a fost interzisa de Autoritatea de standarde in advertising din Africa de Aud.

Specialistii au cerut bisericii sa retraga reclama care sugera ca necredinciosii isi considera viata ca pe un accident, pe motiv ca acestea erau jignitoare.

Reclama fusese postata in fata unei biserici din Johannesburg si prezenta imaginea unui barbat care isi tinea capul aplatizat in maini, iar deasupra scria: “Un ateu e un om care crede ca viata lui e un accident”, fraza atribuita poetului britanic Francis Thompson.

Un ateu a facut reclamatie imediat ce a vazut posterul, scrie dailymail.co.uk: “Eu nu numai ca nu ma consider un accident, asa cum sugereaza reclama, dar sa prezinti un barbat cu un cap sec comunica ideea ca toti ateii sunt prosti”, si-a motivat reclamantul plangerea.

Despre

Fara comentarii

 1. “Un ateu e un om care crede ca viata lui e un accident”.

  De ce ateul s-a suparat?

  Haide sa o luam logic. Tu ca ateu zici ca Universul a tasnit in existenta din nimic si ca asa a avut el “chef” si ca nu a avut nevoie de un Creator sa le cauzeze. Acest fapt exclude automat orice idee de scop, plan si precizie si implica automat “accidentul”, caci odata ce toate au aparut la intamplare inseamna ca totul este accidental si aceasta inseamna ca si tu ca ateu esti un accident pe acest pamant.

  Tu nu numai ca afirmi acest fapt, dar il si sustii.

  Atunci, daca tu insuti spui ca nu Dumnezeu a creat totul, ci pur si simplu au aparut, de ce te simtit jignit de propria ta idee?

  Omul care nu crede in Dumnezeu trebuie sa creada automat ca e un accident pe acest pamant si nimic mai mult.

  Iar reclama este foarte logica : “Un ateu e un om care crede ca viata lui e un accident”

  Si faptul ca aceasta te supara este un paradox si esti vrednic de mila.

  De ce zic aceasta?

  Pentru ca un ateu nu crede in Creator, ci in accident si prin urmare are capul sec, caci nu stie originea vietii pe acest pamant, dar crede in fel de fel de “accidente”.

Leave a Reply