Quantcast
Recomandările Cultului Creștin Penticostal referitor la CORONAVIRUS – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Recomandările Cultului Creștin Penticostal referitor la CORONAVIRUS

În urma anunțării situației excepționale la nivel de stat, Comitetul Executiv al Cultului Creștin Penticostal din România, într-unit în ședință miercuri, 11 martie 2020 vine cu o listă de recomandări pentru comunitatea evanghelică din România.

COMUNICAT

Având în vedere provocările determinate de creşterea riscului de îmbolnăvire cu coronavirus (COVID – 19) în România, şi ţinând cont de hotărârile date de Grupul de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Comitetul Executiv al Cultului Creştin Penticostal — B.D.A.R., întrunit la Bucureşti în data de 11 martie 2020, face următoarele recomandări:

– Credincioşii care manifestă orice fel de simptome de gripă sau coronavirus (COVID – 19), descrise de autorităţile medicale, sunt sflătuiţi să evite în aceste zile locurile aglomerate, inclusiv spaţiile locaşurilor de închinare, pentru a nu-i expune şi pe alţii la o posibilă Imbolnăvire.

– Conducerile bisericilor aparţinând Cultului Creştin Penticostal – B.D.A.R. vor decide modul în care îşi vor organiza serviciile divine de ‘închinare publică, respectând hotărârile autorităţilor centrale şi locale.

– Toate bisericile vor căuta să pună în aplicare orice alte măsuri necesare pentru prevenirea şi limitarea răspândirii infecţiilor cu coronavirus (COVID – 19).

Trăim vremuri în care rugăciunea pentru protecţia celor sănătoşi şi pentru vindecarea celor bolnavi trebuie să fie înflăcărată şi cu credinţă în Dumnezeu, care este Atotputernic şi în controlul tuturor lucrurilor.

Citeste si: Comunicat din partea Comunității Baptiste Timișoara cu privire la CORONAVIRUS

În încercarea prin care trece lumea întreagă, pentru noi, Cuvântul lui Dumnezeu rămâne mângâiere şi sprijin în necaz:

Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt şi se odihneşte la umbra Celui Atotputernic zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!”

Da, El te scapă de laţul vânătorului, de ciumă şi de pustiirile ei. El te va acoperi cu penele Lui şi te vei ascunde sub aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!

Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care zboară ziva, nici de ciuma care umblă în întuneric, nici de molima care bântuie ziva-n amiaza mare. (Psalmul 91:1-6).

Ca iubitori şi împlinitori ai Sfintelor Scripturi, rămânem liniştiţi şi încrezători sub protecţia lui Dumnezeu şi călăuzirea Duhului Sfânt. În vremurile acestea oamenii trebuie să audă mai mult ca oricând că Isus Hristos iartă păcatele şi vindecă bolile, că Duhul Sfânt ne dă mângâiere, protecţie, pace şi ne poate ajuta să fim la rândul nostru binecuvântare pentru cei în nevoi.

COMITETUL EXECUTIV
AL CULTULUI CREŞTIN PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply