Regina Elizabeth a II-a: ‘Paştele nu este anulat!’

Asculta informatia

Regina Elizabeth a II-a s-a adresat din nou britanicilor, sâmbătă, ea spunându-le că “Paştele nu este anulat” şi că virusul care afectează întreaga lume nu va învinge, relatează Reuters, via news.ro.

“În acest an, Paştele va fi diferit pentru mulţi dintre noi, însă stând separaţi îi ţinem pe alţii în siguranţă. Dar Paştele nu este anulat. Avem nevoie de Paşte”, a spus monarhul în vârstă de 93 de ani.

Citește și :IRAN: Musulmanii convertiti la crestinism obligati să-și declare credinta daca vor obtinerea cardurilor de identitate

“Ştim că coronavirusul nu ne va învinge. Indiferent cât de întunecată este moartea – în special pentru cei care suferă în durere – lumina şi viaţa sunt mai mari. Fie ca flacăra vie a speranţei Paştelui să fie un ghid pentru viitor. Le urez tuturor un Paşte binecuvântat”, a adăugat regina în mesajul audio postat pe Twitter.

De obicei, regina Elizabeth participă la o slujbă tradiţională de Paşte la Castelul Windsor, alături de membri ai familiei regale. În acest an însă slujba nu va mai avea loc, din cauza restricţiilor.

Citește și : Procurorul general al SUA se opune ideii lui Bill Gates de introducere a certificatelor de vaccinare şi imunitate

Duminica trecută, regina Elizabeth a II-a a susţinut a cincea sa alocuţiune televizată în domnia de 68 de ani. Regina le-a cerut britanicilor să fie hotărâţi în faţa pandemiei şi să respecte autoizolarea pentru ca virusul să fie învins.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *