Quantcast
Risc de ATAC ISLAMIST împotriva lăcașurilor de cult din Austria – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Risc de ATAC ISLAMIST împotriva lăcașurilor de cult din Austria

Asculta informatia

Pe Twitter poliția austriacă a dezvăluit miercuri amenințările actuale la adresa lăcașurilor de cult din Viena. Serviciile de informații raportează un posibil „atac  islamist”.

Drept răspuns poliția din Viena a sporit supravegherea locurilor vizate, biserici creștine, dar și lăcașuri de cult a altor confesiuni.

Serviciile de informații au motive să creadă că la Viena este planificat un atac  islamist. Ca măsură de precauție punctele fierbinți au fost plasate sub supraveghere sporită de către forțele de poliție.

Aceste măsuri sunt luate „până la noi ordine”,potrivit polițiștilor care explică ca la momentul de față nu se poate  sti durata acestor măsuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției  Markus Dittrich au avut loc mai multe percheziții dar nu au existat arestări până acum.

Informațiile neconfirmate de poliție sau de minister evocă planuri de atac care ar putea fi îndreptate împotriva diasporei sirio-creștine.

 O operațiune majoră a poliției la Biserica Ortodoxă Siriană a avut loc potrivit unui martor ocular si totusi  biserica va rămâne deschisă.

Un grup jihadist sirian i-ar amenința pe compatrioții care nu merg la jihad. Imami moderați și figuri musulmane sunt  de asemenea amenințati de Statul Islamic.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply