Quantcast
Roma: Un milion de oameni în stradă pentru apărarea familiei, contra planurilor guvernului de legalizare a „parteneriatelor civile” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Roma: Un milion de oameni în stradă pentru apărarea familiei, contra planurilor guvernului de legalizare a „parteneriatelor civile”

Circa un milion de oameni (conform organizatorilor) au manifestat duminică, la Roma, contra încercării de legalizare a „căsătoriilor” gay şi a ideologiei genului.

 roma-familyday-2015-1
Manifestaţiile au avut loc cu ocazia Zilei Familiei. Organizatorii, filiala italiană a celebrei La Manif Pour Tous au chemat italienii în Piața San Giovanni in Laterano pentru a protesta față de încercarea guvernului de stânga condus de Matteo Renzi de a legifera „parteneriatele civile” pentru pesoane de același sex și programele de „educație sexuală” în școli.
Senatul italian examinează deja proiectul de lege înaintat de guvern, care și-a propus ca legislația să intre în vigoare până la finalul anului.
A couple hold-up a  T-shirt with differnt family styles, during a rally in Rome's St John Square on June 20, 2015, during a demonstration against gay unions and the teaching of gender theories in schools, as Prime Minister Matteo Renzi tries to push a civil union bill through parliament. The protest comes as the Italian senate examines a civil union bill, which Renzi wants to see go to a vote in the National Assembly before the summer, with the aim of legislation being enacted by the end of the year.      AFP PHOTO / TIZIANA FABI
roma-familyday-2015-5
roma-familyday-2015-4
roma-familyday-2015-8

Despre

Leave a Reply