Quantcast
Români amendați pentru ca s-au ascuns într-o biserica pentru a petrece PASTELE – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Români amendați pentru ca s-au ascuns într-o biserica pentru a petrece PASTELE

Românii s-au ascuns în biserică împreună cu doi preoţi pentru a sărbători prima zi de Paşte ortodox. Mai mulţi localnici i-au văzut când au intrat în lăcaşul de cult şi au sunat imediat la poliţie.

Întâmplarea a avut loc în localitatea italiană Trieste. În dimineaţa zilei de 19 aprilie, poliţiştii au primit mai multe apeluri prin care erau sesizaţi că un număr mare de cetăţeni străini se află în preajma bisericii româneşti situată în via dell’Istria.

Citeste si: Bill Gates şi Microsoft se prezintă public ca slujitori ai lui Satan

„În urma verificărilor efectuate, forţele de ordine au descoperit 28 de cetăţeni români în interiorul bisericii pe care i-a amendat pentru încălcarea normelor împotriva răspândirii coronavirusului”, scrie Rotalianul, revista românilor din Italia.

Ajunși în fața bisericii, polițiștii și-au dat seama că românii participau la o slujbă religioasă şi au hotărât să nu-i întrerupă. Când oamenii au ieşit din biserică, însă, au fost interogaţi și sancționați.

„Ne-au lăsat să ne terminăm rugăciunea şi am apreciat. Nu ne aşteptam la asta. Noi nu am vrut să deranjăm pe nimeni, dar astea sunt regulile”, au spus câţiva dintre românii participanţi la slujbă. În Italia, amenzile aplicate pentru nerespectarea regulilor impuse de autorităţi pentru împiedicarea răspândirii virusului sunt cuprinsei între 400 şi 3.000 de euro.

Citeste si: Un tratament experimental pentru COVID-19 are rezultate foarte bune

Despre Info Crestin News

Leave a Reply