România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen

Asculta informatia

România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresiştii care luptă împotriva meritocraţiei – acuză președintele PMP, Eugen Tomac.

„În urmă cu două luni, am atras public atenţia că se creează un precedent periculos prin faptul că Laura Bretan nu a fost desemnată ca reprezentat al României la Eurovision, deşi câştigase categoric votul românilor, din cauza opiniilor sale pro-creştine. Mi-au sărit atunci în cap mulţi că nu înţeleg că Eurovisionul e un concurs al diversităţii cu orice preţ şi că trebuie să mergem pe ceva mai LGBT friendly. Rezultatul este că, doi ani consecutiv, România nici măcar nu s-a calificat în finala Eurovision.

Eu nu am absolut nimic împotriva minorităţilor sexuale sau de altă natură. Din contră, chiar cred că drepturile acestora trebuie protejate de instituţiile statului. DAR asta nu înseamnă că e firească încălcarea principiului meritocratic doar pentru a promova un anumit tip de ideologie. Dacă dăm la o parte oamenii valoroşi doar pentru că nu fac parte dintr-o anumită minoritate, nu progresăm, ci regresăm. E un reflex comunist de anii ’50 – şi atunci, oamenii de valoare erau marginalizaţi, în timp ce alții erau puşi în funcţii înalte doar pentru că aveau „origini sănătoase”.

Tirania minorităţii este una dintre bolile cu care se confruntă societatea europeană şi una dintre cauzele pentru care extremiştii naţionalişti vor ajunge să obţină, după unele prognoze, aproape o treime din mandatele din viitorul Parlament European. Când valoarea este pusă mai jos de ideologia progresistă de gen, apar fracturi majore la nivelul societăţii”, scrie Tomac pe Facebook.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close