Quantcast
Românii din ANGLIA s-au rugat și au cântat colinde în inima capitalei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Românii din ANGLIA s-au rugat și au cântat colinde în inima capitalei

Câteva zeci de voluntari, îmbrăcați în costum popular, coordonați de pianistul și dirijorul Cornelius Orășanu de la Allegretto Music Academy, au cântat „Iată, vin colindători”, „Steaua sus răsare”, „Trei Păstori”, „Domn-Domn să-nălțăm” și alte colinde românești, în Piața Trafalgar din Londra, informează Basilica.

Recitalul a început cu rugăciunea „Tatăl nostru” rostită în limba română. Colindul „O, ce veste minunată!” a fost interpretat de una dintre finalistele concursului „Românii au talent”, Mara Prună, absolventă a Guildhall School of Music & Drama, secția compoziție, și de Florin Dumitru. Împreună cu ei au cântat toți românii prezenți.

Anglicanul John Barker, a cărui soție, Ella Barker, este membră a comunității românești și a fost altista corului din Trafalgar Square, le-a explicat în limba engleză celor prezenți:

„Vorbitorii de limbă engleză se întreabă ce se întâmplă aici. Aceasta este România reală, România adevărată! Și sunt mândru să fiu parte din România și mereu voi fi!”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply