Quantcast
Roy Moore – Judecătorul care a preluat cele Zece Porunci, poate deveni preşedintele Statelor Unite – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Roy Moore – Judecătorul care a preluat cele Zece Porunci, poate deveni preşedintele Statelor Unite

Fostul şef al Curţii Supreme SUA, din statul Alabama, Roy Moore, care a refuzat să elimine din tribunal un monument cu cele Zece Porunci, va fi un candidat la postul de Şef de Stat al Americii în 2012.

Republicanul R. Moore a spus în timpul discursului său în Iowa, exprimându-şi opinia, că ţara trebuie să revină imediat la valorile creştine şi că are nevoie de o nouă conducere, “Guvernul a întors spatele cu privire la aceste valori, dar acum oamenii sunt gata să se întoarcă la El” – a adaugat el.

R. Moore, de asemenea, a spus că, dacă devine preşedinte, va lupta pentru a reînnoi o interdicţie privind serviciile deschise de gay şi lesbiene în SUA şi va sprijini puternic legea din 1996 privind protejarea familiei tradiţionale.

“Oamenii sunt obosiţi de politicieni care nu fac ceea ce promit”, a adăugat R. Moore într-unul din discursurile sale, motto-ul său fiind: “Economie, Apărare, şi Moralitate.”

R. Moore este un susţinător al ideii că SUA a fost fondat ca un stat creştin, iar această caracteristică trebuie să revină cât mai curând. În 2003 Republicanul R. Moore şi-a pierdul postul de şef al Justiţiei din Alabama, după ce acesta a refuzat să elimine din sala de judecată un monument de aproximativ două tone pe care erau inscripţionate cele Zece Porunci noteaza stiricrestine.ro

Despre

Leave a Reply