Quantcast
Rugăciunea mondială pentru cei persecutați – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Rugăciunea mondială pentru cei persecutați

 

Un eveniment mondial de rugăciune va avea loc pe 6 noiembrie, iar creștinii din întreaga lume se vor ruga pentru credincioșii care sunt persecutați pentru credința lor. Tema de anul acesta este „Nu ești abandonat”. Organizația Open Doors, împreună cu alți parteneri, vor găzdui un eveniment de rugăciune online, care va oferi o platformă și informații actuale despre situația creștinilor din lume.

Conform Open Doors, în anul 2022 mai mulți creștini suferă pentru credința lor decât în orice altă perioadă din istorie. Milioane de credincioși trăiesc în locuri în care sunt asupriți, întemnițați, discriminați și chiar atacați violent. Toate acestea pentru că ei cred în Isus.

Rugăciunea este primul lucru cerut de creștinii care trăiesc în locuri unde este dificil să-L urmeze pe Isus. Rugăciunea este ceva ce poate face oricare dintre noi, în orice loc și în orice moment. Open Doors invită creștinii de pretutindeni să facă un pas în credință, având încredere că Dumnezeu va lucra prin rugăciunea lor pentru a ajuta poporul Său să rămână puternic în mijlocul suferinței și pentru ca speranța revenirii Lui să le ofere pace și bucurie.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply