Quantcast
S.U.A. LA PICIOARELE LUI SATAN !!! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

S.U.A. LA PICIOARELE LUI SATAN !!!

S.U.A. LA PICIOARELE LUI SATAN !!!
ÎNCEPE PRIGOANA CREȘTINILOR !!! Nu e glumă nici exagerare. E un fapt hotărât. Curtea Suprema de Justitie a SUA a decis ieri 26 Iunie 2015 cu un vot de 5 la 4, legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex pe intreg teritoriul SUA, adica in toate cele 50 de state.
Ce înseamnă acest lucru?
1. Conform legii de drept, orice persoană de pe teritoriul SUA are dreptul garantat de a se căsători cu o altă persoană de același sex, drept garantat de constituția Americii și de Curtea Supremă de Justiția a SUA.
2. Orice persoană, Biserică sau organizație religioasă de pe teritoriul SUA care critică sau respinge această hotărâre, intră în conflic direct cu legea și va suporta consecințele de rigoare!
3. Bisericile Creștine vor fi obligate, pe teritoriul SUA, conform legii – să oficieze căsătorii între homosexuali sau lesbiene, la cererea acestora conform drepturilor legale!
4. Predicile care condamnă homosexualitatea vor fi ilegale și cei care le propagă vor suporta consecințe drastice conform încălcării libertății individuale și de conștiință garantat de curtea supremă de justitie a SUA.
Ce legătură are această abominație cu noi? Întrucât SUA este puterea mondială nr.1, se va încerca prin toate mijloacele ca această lege să fie adoptată în toată lumea, respingerea ei fiind privită ca un act de fanatism împotriva drepturilor fundamentale ale fiecărui om. În cel mai scurt timp posibil, cele mai multe dintre națiunile pământului vor urma exemplul SUA!!!
DOAMNE AI MILĂ DE NOI, ÎNTĂREȘTE-NE ȘI AJUTĂ-NE SĂ-ȚI RĂMÂNEM CREDI

NCIOȘI – PÂNĂ LA MOARTE! Amin

Marius Gabriel Lucan

11667314_494548060727321_6037884227381795700_n

Despre

Leave a Reply