Quantcast
“Să nu ucizi” de Gabi Giuluşan – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

“Să nu ucizi” de Gabi Giuluşan

Realitatea avorturilor nu este ceva neînsemnat în inima lui Dumnezeu. Cartea de faţă priveşte avortul nu ca pe o problemă etică în special, ci mai degrabă ca o înstrăinare de cunoaşterea lui Dumnezeu, atât a celor care sunt direct implicaţi în industria avortului cât şi a celor dintre noi care suntem ignoranţi faţă de ce se întâmplă cu pruncii nenăscuţi.

Un strigăt mut în pântecul mamei, la fiecare 90 de secunde. În România!

Vorbim despre necesitatea cunoaşterii lui Dumnezeu şi părerea Sa absolută cu privire la avort, vina personală şi vina colectivă când vine vorba despre vărsarea sângelui nevinovat, precum şi o abordare practică, în mijlocire, a modului în care putem sta împotriva acestei culturi a morţii care are ca şi rezultat moartea a milioane de prunci nenăscuţi.

Într-o ţară în care la fiecare 3 minute 2 copii sunt ucişi în pântecele mamei lor, e timpul să dăm cărţile unui joc mortal pe faţă şi să privim această realitatea dureroasă NU din perspectiva etică şi socială în primul rând, ci mai degrabă din perspectiva lui Dumnezeu; pentru că nu o lege, nu semnând petiţii, nu prin manifestări ieftine de stradă vom ajunge la schimbarea minţii şi a inimii, ci doar prin cunoaşterea lui Dumnezeu.

E o carte despre Dumnezeu, despre inima lui Dumnezeu pentru viaţa pe care a creat-o, pentru oameni. Citind-o Îl vei descoperi pe Dumnezeu, şi descoperindu-L pe El vei înţelege tragedia avorturilor.

– Să nu ucizi. Avortul în economia lui Dumnezeu – Gabi Giuluşan (Sens Unic, 2011) | Distribuitor unic: Gramma.ro

Despre

Leave a Reply