Quantcast
Săptămâna Căsătoriei la Biserica “Harul” din Timişoara – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Săptămâna Căsătoriei la Biserica “Harul” din Timişoara

În vremuri în care viaţa de familie este chiar şi în biserică tot mai expusă presiunilor, devalorizării şi destrămării, se cere o luare de atitudine, se cer oameni care pot şi doresc sa readucă cuplul căsătorit în atenţie şi pe lista priorităţilor. Nu vom puteam stopa fenomenul homosexualităţii, concubinajul, divorţul, avortul, violenţa domestică, etc, dar vom putea oferi societăţii o alternativă pozitivă, şi anume dezvoltarea unei vieţi de familie armonioase, fondată pe credinţa în Dumnezeu, pe iubire şi pe un angajament definitiv. Căsnicia sănătoasă zidită pe Dumnezeu, dragostea şi unitatea cuplului aduc cu ele siguranţă emoţională, un viitor stabil şi copii maturi în decizii.

Săptămâna Căsătoriei este o sărbătoare a căsniciei instituite de Dumnezeu ca bază a vieţii de familie şi a societăţii.

Fiecare biserică este chemată să se implice şi să proclame în sfera publică principiile unei căsnicii sănătoase după voia lui Dumnezeu.

Biserica Baptistă “HARUL” din Timişoara şi-a luat angajamentul de a promova valoarea căsniciei sănătoase, alăturându-se acestui proiect internaţional. Iată agenda evenimentelor pe care Biserica “HARUL” le organizează în perioada 7 – 14 februarie 2012:

MARŢI, 07 februarie, ora 18 – Zi de POST şi seară de RUGĂCIUNE pentru familii

MIERCURI, 08 februarie, ora 18 – CONFERINŢĂ pentru familii – invitat special pastor Teofil CIORTUZ

JOI, 09 februarie, ora 18 – Seară de TINERET – colocviu cu tema: “Cum să te pregăteşti pentru o căsnicie reuşită?”

VINERI, 10 februarie, ora 18 – CINĂ la restaurant cu familiile bisericii – colocviu cu tema “Cum să ai o căsnicie după voia lui Dumnezeu?”(Restaurantul Creştin Bistra)

DUMINICĂ, 12 februarie, ora 10 – Predică pastorul Marius CIMPOAE

LUNI, 13 februarie, ora 18 – Vizionare FILM artistic creştin FIREPROOF

Beneficiarii acestui proiect sunt atât cuplurile căsătorite, cât şi tinerii care se pregătesc pentru căsătorie. Dacă faceţi parte din aceste categorii, sunteţi aşteptaţi cu drag!

Viaţa de căsătorie merită sărbătorită, răsplătită, îmbogăţită şi maturizată în Hristos, în aşa fel încât să aducă stabilitate în familie, în comunitate şi în localitate!

Soli Deo Gloria! (Doar lui Dumnezeu să Îi fie slava!)

Vom reveni cu detalii pe pagina de web a bisericii pentru fiecare dintre cele 6 evenimente pe care le organizăm

Sursa:Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply