Quantcast
Saptamana rugaciunii la Alfa Omega TV – 30 sept – 6 oct 2013 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Saptamana rugaciunii la Alfa Omega TV – 30 sept – 6 oct 2013

Rugăciunea este una dintre constantele vieții de creștin și aflăm aceasta din 1 Tesaloniceni 5:17: „Rugați-vă neîncetat”. Chiar dacă Dumnezeu nu este fizic alături de noi când ne rugăm, El este prezent, iar rugăciunea devine legătura noastră cu El. Rugăciunea este conversația noastră cu El. Dar uneori simțim că Dumnezeu nu ne ascultă. Alteori ne rugăm și Dumnezeu intervine imediat. Mai răspunde Dumnezeu la rugăciuni? De ce răspune Dumnezeu la rugăciunile unora, dar nu și la ale noastre? Cum trebuie să ne rugăm ca să fim ascultați?

Dacă am cunoaște principiile Împărăției și mecanismul din spatele rugăciunii, dacă am înțelege învățătura biblică despre rugăciune, ne-am schimba așteptările față de rugăciune.

De aceea, în perioada 30 septembrie – 6 noiembrie 2013, pe Alfa Omega TV veți putea urmări emisiuni de tip talk-show, filme și documentare care vă vor ajuta să înțelegeți importanța rugăciunii și să vă doriți manifestarea principiilor Împărăției Cerești și pe pământ ca rugăciunile noaste să fie eficiente!

Vie împărăția Ta… O săptămână a rugăciunii la Alfa Omega TV!

Despre

Leave a Reply