Quantcast
Sase imigranti au rapit o femeie belgiana si au tinut-o sclava sexuala doua luni – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sase imigranti au rapit o femeie belgiana si au tinut-o sclava sexuala doua luni

Autoritatile italiene investigheaza afirmatiile unei femei belgiene in varsta de 32 de ani care spune ca a fost rapita de sase imigranti si fortata la sclavie sexuala timp de doua luni.

Tanara de 32 de ani, a pretins ca a fost rapita de sase imigranti tunisieni si tinuta ca sclava sexuala in perioada ianuarie-februarie 2017 in orasul San Remo de pe Riviera italiana.

Anchetatorii spun ca femeia, care locuieste pe Coasta de Azur, a apropiat de unul din barbatii implicati care s-a oferit sa-i vanda droguri in noaptea de 10 ianuarie.

Individul a profitat de aceasta ocazie pentru a duce cu forta femeia intr-una din casele imigrantilor, unde a fost violata in mod repetat, fiind legata de un pat.

Potrivit victimei, cei sase barbati erau toti din Tunisia si aveau varsta cuprinsa intre 23 si 50 de ani.

De asemenea, ea a descris ca unul dintre ei statea de garda in casa pentru a se asigura ca nu are sansa sa scape, iar apoi barbatii o violau pe rand, si de asemenea alti barbati care plateau tunisienilor au violat-o si ei.

Femeia a fost eliberata in cele din urma, iar cei sase tunisieni au fost arestati. Este de asteptat ca victima sa depuna marturie in dosar la o audiere stabilita pentru data de 25 ianuarie.

https://voiceofeurope.com/2019/01/six-migrants-kidnapped-and-held-belgian-woman-as-sex-slave-for-months/

Sase imigranti au rapit o femeie belgiana si au tinut-o sclava sexuala doua luni

Despre Info Crestin News

Leave a Reply