Quantcast
Sataniștii au organizat o convenție care vizează un oraș din Arizona – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sataniștii au organizat o convenție care vizează un oraș din Arizona

Templul Satanic a organizat în acest sfârșit de săptămână prima sa convenție în Scottsdale, Arizona în cartierul Vechi al orașului. Potrivit web site-ului Templului, „SatanCon” locurile pentru cele trei zile de întâlniri au fost ocupate în totalitate.

Programul întâlnirilor cuprinde sesiuni pe teme satanice, ca de exemplu „Mâncarea diavolului”, un curs de dietă promovată de mișcarea satanică, și alte prezentări de ritualuri și procesiuni satanice.

Lucien Greaves, co-fondatorul și purtătorul de cuvânt al templului, a ținut discursul principal al conferinței sâmbătă dimineața, unde printe alte teme a fost prezentată și tema „Avortul, ca drept (religios)”.

Grupul satanic susține că avortul este un ritual, așa cum este practicat de membrii săi, și ar trebui scutit de orice reglementări existente privind avortul, din cauza libertății religioase.

Conferința satanică a provocat mari dezbateri în rândul membrilor Consiliului orașului Scottsdale, care de mai multe ori au blocat această întâlnire. Totuși, la presiunea instanțelor judecătorești care au motivat drepturile civile, au primit autorizația necesară.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply