Quantcast
Sataniștii lansează produse promoționale pentru a susține Ucraina – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sataniștii lansează produse promoționale pentru a susține Ucraina

Organizația americană legală „Templul lui Satan” și-a declarat sprijinul pentru refugiații ucraineni, a raportat fondurile pe care le-a strâns pentru sataniștii din Ucraina (anul trecut au fost declarate 26 de astfel de persoane) și a lansat, de asemenea, o nouă colecție de suveniruri.

Pe site-ul oficial al organizației se oferă posibilitatea de a cumpăra tricouri, căni, șepci cu imaginea unei pentagrame în culoarea steagului ucrainean.

Toate fondurile pentru produsele vândute, așa cum se indică pe site, vor fi destinate sprijinirii refugiaților ucraineni și a co-religionarilor și adepților satanişti din Ucraina.

Amintim că Templul Satanei este recunoscut oficial ca organizație religioasă în SUA din 2019 și este scutit de plata impozitelor.

Anterior s-a anunţat că organizația Templul satanic va organiza cea mai mare convenție de oameni care împărtășesc aceleași idei în SUA în aprilie 2023.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply