Scandal intr-o biserica evanghelica din Satu Mare

Asculta informatia

Patru enoriasi n-au fost lasati sa intre in lacasul de cult, deoarece, spune pastorul, faceau mereu galagie in timpul predicii. Asa ca omul a angajat cativa agenti de paza care au baricat intrarea.

Cei patru barbati nu s-au lasat insa si au vrut cu orice pret sa intre in biserica, iar atunci s-a dezlantuit haosul. Scandalul a inceput inainte de slujba de seara. Enoriasii s-au infuriat cand au vazut ca agentii de paza ii impiedica sa intre in biserica. In tot acest timp, preotul era inauntru. La un moment dat, a decis sa plece si a nimerit in mijlocul oamenilor furiosi.

Spiritele s-au mai calmat abia dupa ce au venit jandarmii. Enoriasii aflati pe „lista neagra” sunt hotarati ca, la predica de duminica, sa nu-i permita pastorului sa intre in biserica.

Galerie video:


Sursa: Pro TV

Despre

2 Comentarii

  1. Am ajuns mai rau c-a, ortodoxi ne-am facut de ras, noi vestim degeaba evanghelia la oameni. Oameni ne spun simplu in fata mai bine mor ortodox cum a murit mama si tata. Asta e fratilor cum crede-ti ca se mai uita cineva la dvs cand o sa le zice-ti de Domnul s-ar putea sa va scuipe si in fata si sa va dea si bataie. A-ti facut de ras evanghelia Domnului. Eu sunt evanghelic si cu durere o spun ca si la noi in adunarile noastre se practica asa ceva, repet ma doare inima cand scriu astea. Sunt oameni de afaceri cu masini de lux jepuri 4×4 ii saluti si nu te baga in seama ce credinciosi sunt copii lui Dumnezeu nu fac asa ceva alarmant faptul ca se inmultesc astfel de cazuri. Eu am lucrat la un om de afaceri si a ramas dator de ceva vreme cu o suma infirma 50 lei la miliardele pe care le castiga (le fura)un om cinstit, un copil a al Domnului nu face miliarde peste noapte. Asa s-a ajuns fratilor Domnul Isus Vine vegheati vegheati si iar vegheati ca Domnul vine. Fr dator vine in adunare si asa de sfant se crede se umfla precum un curcan se bate cu pumnul in piept si zice : eu sunt credincios dar in fata lui Dumnezeu e un pacatos pierdut, si nu numai fr asta toti aceeia care fac de ras Evanghelia.

  2. Obama Marcel

    Beniamin lăsa-mă te rog doar sa-ți scriu Citeva rinduri la nemultumirea ta si la aceste lucruri care se întîmplă printre noi si dacă le dai voie îți amarasc viata si inima. E drept ca aceste lucruri nu ar trebui sa se intimple printre noi, dar cum bine zice proverbul românesc “pădure fără uscaturi nu ai sa gasesti” ei asa e si aici pa pămînt , insa va veni o zi cind toti vom fi judecati si te rog citește ROMANI CAP11 pina la versetul11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *