Quantcast
Scandalul de la Românii au talent, tranșat de un preot – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Scandalul de la Românii au talent, tranșat de un preot

O revoltă s-a iscat pe internet după ce Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent”. Preotul Alexandru Lungu intervine în acest scandal și îi ia apărarea puștiul de doar șapte ani care a vorbit despre Dumnezeu și iubirea de familie. Puștiul este comparat cu primul câștigător al show-ului de talente.

Rareș Prisacariu, un puști de doar șapte ani din Botoșani, este marele câștigător „Românii au talent” 2023. Acesta a recitat poezii și a vorbit despre pasiunea sa pentru lectură. În timp ce mulți critică prestația sa, Preotul Alexandru Lungu îi ia apărarea. Acesta susține că puștiul vorbește cu mult peste media vârstei și îl laudă pentru subiectele abordate.

Rareș Prisacariu, un puști de doar șapte ani din Botoșani, este marele câștigător „Românii au talent” 2023. Acesta a recitat poezii și a vorbit despre pasiunea sa pentru lectură. În timp ce mulți critică prestația sa, Preotul Alexandru Lungu îi ia apărarea. Acesta susține că puștiul vorbește cu mult peste media vârstei și îl laudă pentru subiectele abordate.

„Sincer nu am urmărit Românii au Talent. De fapt nu mai urmăresc de mult ceea ce se difuzează pe televizor. Dar internetul a luat foc după ce s-a încheiat emisiunea respectivă și marele câștigător a fost ales un puști din Botoșani care recită poezii. Nu doar că nu le recită într-un stil mecanic, dar mai mult decât atât are un oarecare simțământ de a le transforma în creații personale.

Vorbește despre Dumnezeu, despre iubire și familie, arată în general faptul că preocupările sale sunt unele deloc neglijabile. Citește cărți, ar fi deja vreo 200 la activ, vorbește mult peste media vârstei, are coerență în limbaj, gândește ceea ce scoate pe gură și pentru toate acestea o parte din public vede în asta o îndoctrinare agresivă a părinților.

Vorbește despre iubirea de țară, atinge subiecte sensibile care vizează trădarea de la nivel înalt, unii ar putea să-l acuze că este omul Rusiei, la ce mari gânditori își fac veacul pe internet. Dincolo de faptul că acest băiețel are fără îndoială o inteligență mult peste medie, viitorul nu poate fi decât unul extrem de prolific dacă părinții vor avea grija să șlefuiască bine talentul, dar totodată să-l ajute să nu-și rateze copilăria”, a scris preotul Alexandru Lungu pe pagina personală de Facebook.

Eu cred cu tărie faptul că chipul României se regăsește în acest puști, nicidecum în maimuțăreala care s-a petrecut la actuala ediție de Eurovision. Felicitări părinților, educatorilor și nu în ultimul rând acestui puști fantastic care ne arată că se poate face școală de calitate și în țărisoara noastră”, își încheie preotul mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply