Quantcast
Scandalul Florin Pop si organizatia misionara “Holy Fire” investigata de mai multe ziare și televiziuni, inclusiv Poliție și Parchet. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Scandalul Florin Pop si organizatia misionara “Holy Fire” investigata de mai multe ziare și televiziuni, inclusiv Poliție și Parchet.

Televiziunea Antena 3 CNN a transmis azi o anchetă în jurul morții ciudate a fostului Vicepreședinte si Secretar general al Cultului Penticostal, pastorul Romu Mocan.

Circumstanțele scandaloase din jurul acestei morți subite, provocate de conflictul deschis cu pastorul Emi Fedur, al colegului său, Florin Pop, din Beclean, sunt acum investigate de mai multe ziare și televiziuni, inclusiv Poliție și Parchet.

Tot în această dimineață, Biroul Permanent al CEX-ului Cultului Penticostal a convocat la sediul Seminarului I.T.P. București o anchetă și o ședință extraordinară cu rectoratul I.T.P., pentru a se afla numărul exact al partenerilor homosexuali din rândurile studenților I.T.P.!

La Biserica Betleem Beclean, pastorul Costel Gavrilaș, socrul președintelui homosexual Florin Pop, a fost forțat de credincioși să-și dea demisia. A fost convocată o Adunare generală extraordinară electivă, pentru duminica viitoare.

Primul dintre partenerii gay care a mărturisit relația perversă cu prezbiterul Florin Pop, provine din zona Becleanului, un tânăr ce participa la stăruințe după Duhul Sfânt, dar căruia i s-a descoperit starea de păcat în care era, prin relația homosexuală cu prezbiterul Florin Pop, ordinat recent de pastorii Victor Cîmpean Jr. și Gabriel Zăgrean!

Biroul de Investigații Penticostale

Despre Info Crestin News

Leave a Reply