SCOTIA: Pentru a RĂMÂNE „religios neutre“ în MALL-uri este INTERZISĂ scena NAŞTERII DOMNULUI

Asculta informatia

Scottish Mall şi The Thistles Shopping Center renunţă la tradiţii în această perioadă frumoasă a anului. Fără scena naşterii Domnului pentru a nu ofensa alte religii. Şi chiar se mândresc cu această decizie.

Utilizatorii de Twitter au deplâns “pierderea tradițiilor” ca răspuns la respingerea unui mall din Stirling să găzduiască un afiș creștin de Crăciun. Grupul catolic a depus o cerere la Mall pentru a prezenta un mic afiș cu naștere Domnului. Ei au fost surprinși de răspunsul centrului comercial unse spun că se mândredc să fie neutri din punct de vedere religios și politic în comportamentul lor în cadrul comunității locale și “având în vedere că nu credem că ar fi corect să acceptăm să găzduim acest tip de promovare într-un centru comercial unde clienții noștri vin să se bucure de o petrecere a timpului liber fără a fi supuși unor credințe ale organizațiilor individuale”.

Arhiepiscopia Catolică prin purtătorului de cuvânt al St Andrews și Edinburgh a făcut referire la decizia mall-ului sperând că “în adevăratul spirit al Crăciunului îşi vor reconsidere decizia “.

Biserica Scoției a adăugat: “Considerăm că este foarte dezamăgitor faptul că adevăratul sens al Crăciunului a fost complet pierdut aici. Atunci când un centru comercial se poate concentra exclusiv pe comerţ, excluzând motivul pentru sărbătorirea Crăciunului, este o zi tristă pentru noi toți “, notează voiceofeurope

evz.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 17