Scrisoare deschisă, cu privire la domnul Daniel Drăgoi, fost director interimar la Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava.

Asculta informatia

Către domnul Prim Ministru Ludovic Orban și domnul Costel Alexe, Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor.

Scrisoare deschisă, cu privire la domnul Daniel Drăgoi, fost director interimar la Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava.
Domnule Prim Ministru, Ludovic Orban și domnule Costel Alexe, Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor,

Citeste si: Biserici închise,slujbe anulate in schimb lume adunata pe aeroport pentru a pleca la munca in Germania

Am luat cunoștință cu profundă tristețe despre demiterea din funcție a domnului Daniel Drăgoi, director interimar al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.
Motivul indirect pe care l-am înțeles din declarațiile publice ale domnului fost director interimar, pare a fi rugăciunea dânsului în fața instituției din Suceava, prin care s-a rugat lui Dumnezeu pentru intervenția Lui, cu privire la pandemia de Covid 19 care face ravagii atât în Suceava, cât și în multe orașe din România și întreaga lume. Credem că o rugăciune a domnului Daniel Drăgoi, nu este un motiv să fie demis, ci este libertatea lui de credință, protejată de Statul român și libertatea de exprimare protejată de Constituția României.
Prin această scrisoare vă cerem insistent să faceți lumină cu privire la această situație, să respectați dreptul la credință al domnului Daniel Drăgoi, indiferent de cultul religios din care face parte, să-l repuneți în funcție și să fie trași la răspundere cei care au luat această hotărâre nedreaptă cu privire la directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.
Avem nădejdea că veți trata situația aceasta cu seriozitate, arătând poporului român că gestionați cu seriozitate atribuțiile funcțiilor domniilor voastre și răspundeți cu dreptate și fără părtinire și cu privire la acest caz.

Citeste si: Inca un ABUZ in Romania: Directorul SGA Suceava, demis din funcție, pentru ca s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de CORONAVIRUS

Mulțumim și Dumnezeu să binecuvinteze România,
să binecuvinteze conducerea țării, medicii, asistentele
și fiecare cetățean al României.

Un cetățean român

Această scrisoare poate să fie adusă la cunoștința celor menționați, la următoarele adrese de email:
pm@gov.ropetitii@map.gov.rosolicitari544@mmediu.ropresa@map.gov.rocabinet.ministru@map.gov.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 65