Quantcast
Sculptura ONU seamănă mult cu fiara din Apocalipsa – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sculptura ONU seamănă mult cu fiara din Apocalipsa

Organizația Națiunilor Unite a amplasat o statuie uriașă în New York care seamănă cu o „fiară” din sfârșitul timpurilor descris în cartea Apocalipsa a Noului Testament. Nenumărați critici de pe rețelele de socializare spun că statuia pare să fie întruchiparea „fiarei” despre care a scris profetul Daniel în Vechiul Testament și despre care a scris apostolul Ioan în Cartea Apocalipsa. Pare să fi fost pictată în culorile curcubeului.

ONU a postat recent pe Twitter fotografia statuii cu explicația: „Un gardian al păcii și securității internaționale stă în Piața Vizitatorilor în afara sediului ONU. Gardianul este un amestec de jaguar și vultur și este donat de Guvernul din Mexic”.

Daniel capitolul 7:2-4 descrie fiara cu trup de leu și aripi de vultur. Un alt verset al Bibliei care este evocat de această statuie a ONU pentru „pace și securitate” vine direct dintr-un avertisment al Sfârșitului Timpurilor din 1 Tesaloniceni 5:2-3.

Amintim că în perioada recentă mai multe statui au fost distruse în America din cauza unui nou spirit, care dorește rescrierea istoriei americane.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply