Quantcast
Se bucură sodomiții ! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Se bucură sodomiții !

Se bucură sodomiții! Se bucură apostații! Se bucură scursura societății!
V-ați gândit vreodată cât de scârbos este actul în sine? Erau în dulap. Au ieșit din dulap. Au invocat drepturi civile, au protestat, au defilat și acum ne-ar obliga să îi celebrăm. Au infectat mințile fragede ale copiilor și adolescenților în școli, s-au suit călare pe măgarul politic, i-au tăiat trompa elefantului, au oferit o teologie multicoloră, dătătoare de succes și relevanță liderilor religiodioși. Acum, redefinind una dintre legile existențiale ale rasei umane, Curtea Supremă a semnat sentința finală a națiunii și a lumii! Urmează legea care ne va interzice să-i condamnăm.

gay-american-flag

Ni se va spune că este rândul nostru să intrăm în dulap. În dulapul tăcerii care ignoră adevărul și dreptatea, dulapul irelevanței în care ne-a dus tocmai dorința de relevanță, dulapul întunecării conștiinței care își face iluzii cu privire la dragostea divină fără principii și dulapul cu ieșire în partea cealaltă spre… iad, nu spre Narnia!

Cu durere trebuie să spunem, America s-a lepădat rând pe rând și continuă să abandoneze toate principiile care stau la baza rațiunii sale de a exista!

Cu riscul de a intra în dulapul care se îngroapă 6 picioare în pământ, acum trebuie să strigăm adevărul, pentru că acestui dulap îi va sări capacul într-o zi și se va deschide spre cer!

barzilaiendan.com

Despre

Leave a Reply