Quantcast
Seara Evreiasca la Biserica LOGOS Ploiesti – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Seara Evreiasca la Biserica LOGOS Ploiesti

Asculta informatia

In fiecare an, in prima duminica a lunii octombrie, zeci de milioane de crestini din lumea intreaga se roaga pentru pacea Ierusalimului, implinind astfel chemarea Sfintei Scripturi din Psalmul 122:6 : “Rugati-va pentru pacea Ierusalimului”.

Asadar, oriunde te-ai afla, Duminica, 7 octombrie 2012,  in Ziua de Rugaciune pentru Pacea Ierusalimului, ai sansa  si tu sa fii parte din aceasta lucrare speciala de mijlocire la nivel global pentru implinirea planurilor si scopurilor lui Dumnezeu cu Ierusalim si locuitorii sai.

In aceasta zi, incepand cu orele 18.00, Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6, organizeaza o Seara Evreiasca pentru toti cei care stiu cat este de important si necesar sa se roage pentru poporul evreu. Momentele de inchinare vor fi conduse de indragitul solist evreu, fondator al Grupului Ierusalim, Christian Dragomir.

Mesajul biblic va fi transmis cu aceasta ocazie de Pastor Nelu Peia, cunoscut publicului larg prin realizarea emisiunilor Tv “Shalom Israel”, un om cu inimă mare in mobilizarea semenilor la apreciere sfanta fata de poporul lui Dumnezeu, Israel.

La acest eveniment au fost invitati si alti credinciosi din alte biserici evanghelice care doresc sa se roage pentru poporul evreu, cat si evrei apartinand comunitatilor evreiesti din Ploiesti sau imprejurimi, impreuna cu rudele si prietenii acestora, pentru care, deasemenea vor fi inaltate Domnului rugaciuni de binecuvantare in cadrul acestei intalniri.

Intrarea este libera!

Despre

Leave a Reply