Șefa OMS în România ne arată ce se ascunde în spatele COVID-19: „Guvernarea Mondială” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Șefa OMS în România ne arată ce se ascunde în spatele COVID-19: „Guvernarea Mondială”

Asculta informatia

Ce se întâmplă cu îmbolnăvirile din România, când vine valul al doilea de COVID-19 și de ce avem nevoie de un guvern mondial sunt doar câteva din întrebările la care a răspuns reprezentanta OMS în România, dr. Miljana Grbic în cadrul unui interviu exclusiv acordat jurnalistei Antena 3 Andreea Sava.

Miljana Grbic atrage atenția că situația este în continuare gravă în lume pentru că virusul se transmite foarte repede și nu există încă un vaccin.

Citeste si: Raed Arafat induce panică în rândurile populației: Matematica fricii!

ANDREEA SAVA: Cum credeţi că s-a descurcat România în această criză până acum şi credeţi că vom avea o creştere a numărului de infectări sau vom putea să revenim la normal în scurtă vreme?

MILJANA GRBIC: Reacţia României a fost timpurile şi eficientă. Românii au reuşit să ţină sub control epidemia şi să prevină supraaglomerarea spitalelor cu pacienţi infectaţi cu CoVID-19.

Este de înţeles faptul că oamenii s-au săturat să stea acasă şi că ţările vor să repornească activităţile sociale şi economice. Dar lumea se află acum într-o fază foarte periculoasă, pentru că vedem că acest virus nu s-a schimbat, că acest virus încă se transmite foarte repede, încă reprezintă un pericol de moarte şi foarte multă lume la nivel mondial, inclusiv în România, încă este expusă.

Acesta este motivul pentru care autorităţile române cer poporului să fie vigilent, adică să nu renunţe la aplicarea măsurilor de prevenţie de bază… Deci păstraţi distanţa fizică care trebuie să fie mai mare de 1 metru, purtaţi măşti şi spălaţi-vă pe mâini…

Păstraţi această igienă manuală şi respiratorie…

Când spun igienă respiratorie, mă refer la tuşitul în cot şi acoperirea nasului şi gurii atunci când tuşiţi. Ştiţi şi am auzit de multe ori că această boală poate să fie uşoară, poate să fie moderată, dar poate fi şi gravă.

Oamenii mor de această boală şi asta se poate întâmpla unui membru al familiei, unui prieten sau chiar şi vouă. Nu este, deci, momentul să ne relaxăm, ci trebuie să fim decişi să păstrăm controlul asupra sănătăţii noastre, să ne protejăm pe noi, dar să îi protejăm şi pe alţii.

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/sefa-oms-in-romania-ne-arata-ce-se-ascunde-in-spatele-covid-19-guvernarea-mondiala/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close