Semnați petiția împotriva CERTIFICATULUI VERDE – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Semnați petiția împotriva CERTIFICATULUI VERDE

Asculta informatia

Mișcarea pentru familie din România este și o mișcare pentru democrație și libertăți fundamentale, inclusiv libertatea de a alege. În anii pandemiei eu personal m-am poziționat consistent împotriva restricțiilor neconstituționale, iar acum împotriva încercărilor neconstituționale ale clasei politice de a impune certificatele verzi în Romania.

Certificatele verzi sunt discriminatorii, așa cum am scris deja de multe ori. Ele împart cetățenii în clase artificiale și fără sens și sunt desemnate să constrângă cetățenii să acționeze împotriva voinței lor.

Subminarea autonomiei personale în materie medicală este o încălcare grosolană a libertății de conștiință, a libertății religioase, a libertății de a ne duce viața în conformitate cu propriile convingeri. Ca atare, recomand semnarea petiției recent lansată Fără Certificat.

Cei care doriți o puteți semna. Dacă sunteți îngrijorați de măsurile anti-constituționale deja luate ori care sunt programate pentru a fi supuse la vot în Parlament, vă rog să semnați petiția: https://faracertificat.ro/

Vă mulțumesc.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close