“Sfârșitul lumii e aproape” Avertizarea lui ISUS din SIBERIA:

Asculta informatia

Conduce o comunitate de peste 4.000 de credincioşi, adepţi ai unui cult bizar: un amestec între creştinism, budism, hinduism, religii păgâne şi cultul extratereştrilor.

Se află acolo unde nimeni nu s-ar aştepta: în taigaua siberiană. Este un bărbat  carismatic, despre care se spune că seamănă cu Iisus. I se spune Iisus din Siberia,şi are anumite teorii atât despre sfârşitul lumii, cât şi despre OZN-uri.

Puţini sunt cei care vor să îi ştie adevărata identitate, dar aceasta trebuie ştiută, deoarece este ieşită din comun: îl cheamă Serghei Anatolievici Torop şi este fost ofiţer rus însărcinat cu dirijarea traficului rutier! De fapt, a fost, pe rând, soldat în armata rusă, student la inginerie, muncitor prin fabrici, iar apoi miliţian. Conform The Sun, astăzi stă în ”jilţul” lui din Oraşul Soarelui, sub privirile adulatorilor care il numesc Fiul Domnului, scrieevz.ro.

Majoritatea celor care intra în contact cu Iisus din Siberia susţin despre acesta că “radiază o dragoste incredibilă faţă de oameni şi că este fără îndoială Dumnezeu”! “Învăţatorul” este convins, printre altele, ca OZN-urile ne survoleaza constant şi că sfârsitul lumii Pamântului este aproape. Printre multe alte teorii, insist asupravfaptului că între 22 iulie şi 25 iulie anul acesta au fost vizibile obiecte necunoscute gigantice, care călătoreau cu o viteză ce depăşea cu mult viteza luminii. Mai precis,pe 22 iulie anul acesta, un obiect necunoscut de dimensiuni gigantice, a apărut în apropierea Soarelui, iar acest OZN avea 6 fluxuri de lumină.

Galerie video:

Despre

Un comentariu

 1. Mihail Popescu

  Dragii mei, Nu există Sfâşitul lumii, deci toate prezicerile lui, mai ştiinţifice, mai profane sau mai religioase, sau chiar cele foarte religioase sunt false! De ce? Foarte simplu. Nu este decât un SECERIŞ. Aţi citit bine: SECERIŞ. O spune Iisus Hristos-Domnul, păstrând şi termenul de Sfârşit al lumii, la Matei, 13:38 “Ţarina este lumea; sămânţa cea bună sunt fiii împărăţiei; iar neghina sunt fiii celui rău.
  Matei 13:39 Duşmanul care a semănat-o este diavolul; SECERIŞUL ESTE SFÂRŞITUL LUMII, iar SECERĂTORII SUNT ÎNGERII. (Da? Da!)
  Matei 13:40 Şi, după cum se alege neghina şi se arde în foc, aşa va fi la sfârşitul veacului.
  Matei 13:41 Trimite-va Fiul Omului pe îngerii Săi, vor culege din împărăţia Lui toate smintelile şi pe cei ce fac fărădelegea,
  Matei 13:42 “Şi-i vor arunca pe ei în cuptorul cu foc; acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.
  Matei 13:43 . Atunci cei drepţi vor străluci ca soarele în împărăţia Tatalui lor. Cel ce are urechi de auzit să audă”.

Leave a Reply