Quantcast
SFÂRȘITUL LUMII e mai aproape decât credeam! Ceasul care arată cât mai avem până la DISTRUGERE! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SFÂRȘITUL LUMII e mai aproape decât credeam! Ceasul care arată cât mai avem până la DISTRUGERE!

Când lumea era aproape de un război care o putea distruge, cercetătorii s-au gândit să ilustreze pericolul apocalipsei. Așa a apărut „Ceasul Apocalipsei“, un simbol care rezistă de peste 60 de ani și care acum ne informează că omenirea e în cel mai mare pericol al ultimilor 30 de ani.

ceasul_apocalipsei

„Ceasul Apocalipsei“ a fost „pornit“ în 1947, iar creatorii sunt membrii Consiliului pentru Securitate şi Ştiinţă de la „Bulletin of the Atomic Scientists“ (n.r. – BAS). Acesta, la rândul său, a fost creat în 1945 de aceiași oameni care au contribuit la dezvoltarea primei bombe nucleare. Atunci, Al Doilea Război Mondial se încheiase deja, Statele Unite ale Americii făcuseră dovada existenţei bombei atomice, iar URSS era a două superputere a lumii.

„Ceasul Apocalipsei“ a fost setat să pornească de la ora 23.53, iar el urma să fie ajustat în fiecare an, în funcţie de pericolul în care se regăsea omenirea.

www.realitatea.net

Despre

Leave a Reply