Quantcast
Și-a luat soție în vârsta de șapte ani. Sharia îi permite – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Și-a luat soție în vârsta de șapte ani. Sharia îi permite

Sharia este denumirea unei legislații socotită islamică, inspirată pe de-o parte din prescrierile Coranului, conform tradiției istorice (sunită sau șiită) și, în cadrul acestei tradiții, conformă tradițiilor juridice majoritare ale fiecărei țări (pentru sunism malechită, șarifită, hanafită sau oahabită iar pentru șiism alevită, alauită, isnașarită, druză, ibadită, ismaelită sau zaidită), pe de altă parte din Sunna (tradiție inspirată din povestirile despre viața profetului Mahomet și a tovarășilor săi, povestiri denumite Hadith).

Tradiția islamică înregistrează că soția favorită a lui Mohamed a fost Aisha cu care s-a căsătorit cănd aceasta avea șase ani iar nunta s-a consumat când ea avea nouă ani:

„Profetul a scris (contractul de nunta), cu Aisha in timp ce ea a fost de șase ani și consumat nunta lui cu ea în timp ce ea avea nouă ani și a rămas cu el timp de nouă ani (de exemplu, până la moartea sa)” (Bukhari 7.62.88) .

Așadar fetele de 9 ani sunt eligibile pentru a fi căsătorite „în cazul în care semnele de pubertate sunt vizibile”, susține președintele Consiliului pe ideologie islamice, Maulana Muhammad Khan Shirani pentru presa occidentală, citat de jurnalista americană Pamela Geller.

O fotografie postată pe twitter de Fadel Al-Hadidi arată deviațiile permise de terorism. În Siria, într-o zonă ocupată de ISIS, un terorist se însoară cu o fetiță de 7 ani. Fetița e „kafir” adică necredincioasă. Un Kafir nu are nici o valoare umană. Kafirii pot fi exploatați pentru abilitățile lor, pentru sex, pentru sclavie, pentru orice – sau pur și simplu să fie uciși. Musulmanii extremiști cred ca vor primi mari recompense în ceruri pentru uciderea kafirilor.

Citeste si : Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi

Despre Info Crestin News

Leave a Reply