Quantcast
Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți!

Imagini șocante au ajuns virale pe Internet! Un bărbat și-a transmis sinuciderea live pe Facebook. Tik Tok se chinuie să şteargă clipurile.

Ronnie McNutt, în vârstă de 33 de ani, şi-a transmis sinuciderea live, pe pagina sa de Facebook. Imaginile tulburătoare au fost preluate de utilizatori şi răspândite rapid pe Tik Tok. Aplicația extrem de populară în rândul adolescenților încearcă acum să steargă clipul cu un puternic impact emoţional.

Citeste si: Femeie ucisă în mod brutal de radicalii hinduși deoarece s-a convertit la creștinism

Americanul s-a sinucis în propria casă, în fața unui birou, iar momentul a fost transmis live pe Facebook, iar mai apoi a fost viralizat pe Tik Tok, potrivit The Sun.

Filmulețul a fost promovat sub forma unor imagini cu pisici

Cele două platforme de socializare sunt intens criticate din cauza incapacității lor de a șterge suficient de rapid filmul sinuciderii lui Ronnie McNutt, în timp ce utilizatorii sunt avertizați de către alți utilizatori să nu dea click atunci când imaginile le apar în feed.

Vezi mai depart pe: https://europanews.ro/si-a-pus-capat-zilelor-in-timp-ce-facea-live-pe-facebook-sinuciderea-a-devenit-virala-tik-tok-avertisment-pentru-parinti/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply